39ª MITJA I 11è QUART DE MARATÓ DE SITGES

15 de gener de 2023

Instagram

Cursa solidària

AMIS es crea com una Associació de pares i mares de fills amb discapacitats de Sitges, una entitat privada, sense ànim de lucre, registrada per la Generalitat de Catalunya amb el número: 14.097 que es constitueix amb l’objectiu d’aconseguir una vida digna i de qualitat de les persones amb discapacitat a través de la promoció d’activitats i de la sensibilització social en el seu entorn proper.

A l’associació treballen per una societat per a tots, on les persones amb discapcitat tinguin igualtat d’oportunitats, tracte i no discriminació.

“Perquè tots som diferents però tots som iguals”

La seva missió es millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat sensorial, física o intelectual, fent possible la seva inclusiu total a la societat, aconseguint el màxim grau d’autonomía possible, independència, autodeterminació i benestar.

Els objectius són:

  • Promoure i desenvolupar accions per que les persones amb discapacitat gaudeixin d’una societat inclusiva.
  • Promoure i desenvolupar accions que contribueixin al benestar de les persones amb discapacitat i dels seus familiars.
  • Promoure i desenvolupar projectes i activitats per aconseguir millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.
  • Atenció a les families: informació útil i interessant sobre la nostre associació, compartim els reptes i allò que ens motiva a tirar endavant.