Instagram

Cursa solidaria

Orígens de l’entitat

El Club E.V.A. (Escola de Vela Adaptada) és una entitat sense ànim de lucre que es va fundar a l’any 1988, ubicada al Port de Sitges, Aiguadolç, i que des de fa 30 anys organitza i realitza activitats accessibles dins de l’esport de la vela i esports nàutics.

Les activitats que realitza van dirigides a persones amb diversitat funcional i necessitats especials de tot tipus (discapacitat física, discapacitat Intel·lectual, discapacitat sensorial i malaltia mental) així com a la gent gran (tercera edat).

Objectius de l’entitat

  • Ensenyar a navegar i treballar per la integració de les persones amb mobilitat reduïda i en risc d‘exclusió a través de la pràctica de l’esport de la vela.
  • Promoure i desenvolupar projectes de formació nàutica que contribueixin a la rehabilitació, benestar, formació i a la integració a través de l’esport.
  • Treballar l’àmbit lúdic de l’esport, que aporta grans beneficis, aconseguint el màxim grau d’autonomia possible, autodeterminació i benestar, alhora que es diverteixen.
  • Aportar beneficis físics i funcionals, tot treballant l’orientació, l’equilibri i la direcció, entre altres, sempre en contacte amb un medi natural com és el mar.

Mes informació

Si voleu obtenir mes informació, no dubteu en visitar la seva web o el seu Facebook: